Live

ZU IS YOU

Ascult Radio ZU: S-a dat primul premiu din concurs, la Morning ZU! Uite cum poți participa

Ascult Radio ZU: S-a dat primul premiu din concurs, la Morning ZU! Uite cum poți participa

În perioada 26.02.2024 – 26.04.2024, dacă îți sună telefonul, răspunde-le tuturor cu „ASCULT RADIO ZU”! Când asta e tot ce trebuie să faci ca să câștigi sute de euro, de ce să riști?


Azi, la Morning ZU, Buzdu și Morar au dat primul premiu din concurs: 100 de euro.

De la această sumă pornește concursul, iar dacă un ascultător înscris în concurs e sunat și nu răspunde cu „Ascult Radio ZU”, se mai adaugă încă 100 de euro la premiu. Un singur răspuns și banii vin spre tine cu ușurință dintr-o singură direcție: ZU!

Dacă n-ai câștigat premiul cel mare la loto, ai multe șanse să câștigi la marele concurs de la ZU, în fiecare zi, de dimineață până seara. Ca să te înscrii, trebuie doar să trimiți un singur SMS la 1815 cu textul „ASCULT RADIO ZU”.


@radiozuoficial �� #AscultRadioZU ♬ sunet original - Radio ZU
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate