Live

ZU IS YOU

Zona de Confort cu Vlad Drăgulin: Care e scena preferată din viața ta?

Zona de Confort cu Vlad Drăgulin: Care e scena preferată din viața ta?

Dacă ar fi să privești viața ta ca un film, care ar fi scena ta preferată? Acesta este noul subiect de discuție lansat de pe Vlad Drăgulin a adresat-o ascultătorilor săi miercuri noapte, la Zona de Confort.

 
 
Cu siguranță ai avut un moment care ți-a schimbat cu totul viața. Poate fi un moment simplu, care îți pune zâmbetul pe buze când ți-l amintești, sau un moment mult așteptat, o reușită personală sau profesională. Așadar, măi publicule, care e scena aia importantă din filmul vieții tale, momentul ăla care are un loc special în inima ta și care va rămâne pentru totdeauna acolo cu eticheta „SPECIAL”?
 
Așteptăm cu interes povestea ta, iar dacă ești curios să asculți și poveștle ascultătorilor care au intrat în direct cu Drăgulin, te invităm să urmărești clipul de mai jos. Play!
 



Ca de fiecare dată, Vlad Drăgulin împarte cu prietenii din ON AIR câteva piese din playlist-ul său. Așază-te confortabil și dă play!

Rascal Flatts - Bless the Broken Road



F. Charm - Lume



Randy Houser - Anything Goes



Tony Renis - Quando, Quando, Quando



Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate