Live

ZU IS YOU

Poezie specială de Ziua Radio ZU: „Porți sunete pe unde, dar cobori în stradă, ca inimă pe inimă să se atingă, să se vadă”

 Poezie specială de Ziua Radio ZU: „Porți sunete pe unde, dar cobori în stradă, ca inimă pe inimă să se atingă, să se vadă”

De 15 ani, România este ZU! Vă multZUmim și vă iubim!


29 septembrie 2008 e data la care s-au rostit primele cuvinte la microfonul ZU. E data la care a început povestea unui radio care e în stare să unească o țară întreagă și e în stare de iubire cu oamenii care simt, ascultă și sunt ZU.

De la o idee, la un vis. De la pasiunea pentru radio, la o stare ce milioane de inimi a atins.

Azi, e Ziua ZU, dar și Ziua Inimii. Nimic nu e întâmplător, pentru că ZU e radioul inimilor. Și pentru această zi specială, Poetul Ascultător ne-a trimis o poezie, la Morning ZU:
„Pleci din inimi și în inimi ajungi.
Pe drumuri oricât de întortocheate sau lungi,
Porți sunete pe unde, dar cobori în stradă
Ca inimă pe inimă să se atingă, să se vadă.”

Mulțumim pentru că ne asculți! Mulțumim pentru că ești ZU din prima zi, din primul moment în care ne-am găsit!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate