Live

ZU IS YOU

Zona de Confort cu Vlad Drăgulin: Care e cel mai mare plan al tău?

Zona de Confort cu Vlad Drăgulin: Care e cel mai mare plan al tău?

În fiecare miercuri, de la ora 23.00, ești așteptat pe ZU la Zona de Confort cu Vlad Drăgulin. Oaza ta de liniște din mijlocul săptămânii și locul unde poveștile de viață se fac auzite.

 
„Care e cel mai mare plan al tău?” – Acesta e noul subiect lansat ON AIR de Vlad Drăgulin, la Zona de Confort.

Fiecare dintre noi țintește spre o viață mai bună, mai împlinită. Pentru ca acest lucru să se întâmple avem nevoie de un plan, de o direcție. Pentru unii, cel mai mare plan din viața lor poate fi construirea unei case, iar pentru alții – bucuria de a deveni părinți:

„Mereu am planuri, pentru că acestea ne dau un sens în viață. Un om fără planuri e un om pierdut. Planurile ne țin în viață, ne fac să luptăm. Iar planurile pe care le avem trebuie să fie realiste. Spre exemplu, planul meu e să fiu mamă. Până la 36 de ani nu am simțit că vreau să fiu mămică. Apoi, am cunoscut persoana potrivită pentru a fi tatăl copilului meu.”, i-a dezvăluit o ascultătoare lui Vlad Drăgulin.

Vezi momentul aici!



În schimbul poveștilor, Vlad Drăgulin a share-uit cu prietenii de pe radio piese din playlis-ul lui. Play & Share!

The Weeknd, Madonna, Playboi Carti - Popular




A Few More Kisses To Go - Isaac Hayes



BJ the Chicago Kid - Turnin Me Up


Suzanna Son & The Weeknd - Family
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate