Live

ZU IS YOU

VIDEO | RADIOAVENTURA 3 în 2023. Morning ZU face turul României cu Autorulota ZU

 VIDEO | RADIOAVENTURA 3 în 2023. Morning ZU face turul României cu Autorulota ZU

Cu bagajele în Autorulota ZU și cu entuziasmul în vene, Morning ZU se pregătește de plecare. În perioada 09 iulie – 21 iulie, mutăm radioul în autorulotă și ne luăm țara în cap.

 
Morar, Buzdugan, Emma, Drăgulin și Tea se întorc acolo unde le este locul – printre voi, oamenii ZU!
 
Pe lista celor 5 DJ-i ZU se află 10 orașe, peste 3.000 de kilometri de parcurs, multă #MuzicaAia, de la DJ Popoviciu și DJ Razz, distracție și sute de emoții.

Pune-ți centura și hai cu noi în cea mai tare aventură a verii! Pregătește-ți și „bagajul” de mesaje și voie bune, pentru că ne întâlnim cât ai zice „Ce faină-i România!”.

Urmărește-ne călătoria LIVE pe pagina de Facebook Radio ZU, pe pagina de YouTube Radio ZU, pe TikTok Radio ZU sau pe platforma dedicată de pe site-ul Radio ZU.

RADIOAVENTURA 3 în 2023. Morning ZU face turul României cu Autorulota ZU.
 
 

7 iulie. #MorningZU, LIVE din Piața Victoriei.

Echipa Morning ZU va transmite ediția de vineri, 7 iulie, a matinalului din Piața Victoriei.

Cu motoarele turate, bagajele pregătite și autorulotele pline, înainte de a pleca în cea mai tare aventură a verii, Morar, Buzdu, Emma, Drăgulin și Tea te așteaptă la o cafea în Piața Victoriei.
 
Ne vedem pe 7 iulie, începând cu ora 07:00, să ne cunoaștem live și să dăm împreună startul uneia dintre cele mai frumoase campanii de radio – RADIOAVENTURA. 

România, venim! 
 
 
Asta-i RADIOAVENTURA. 2 săptămâni, 3000 de kilometri. Live 24 din 24 pe radiozu.ro. Asteaptă-ne! Autorulota ZU vine la tine! 
 
Lăsăm aici o amintire din #RadioAventura2022. Asta iese atunci când avem aceeași grupă de sânge ZU!

 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate