Live

ZU IS YOU

PREMIERĂ la ZU | Emily Istrate cântă LIVE noul ei single, „În Mintea Mea”: „Treceam pe lângă clădirea Radio ZU și visam că într-o zi voi cânta live aici”

 PREMIERĂ la ZU | Emily Istrate cântă LIVE noul ei single, „În Mintea Mea”: „Treceam pe lângă clădirea Radio ZU și visam că într-o zi voi cânta live aici”

Emily Istrate e pregătită să intre în mintea ta cu piesa care s-a auzit prima dată la Radio ZU, la #TorpedoulLuiMorar: „În Mintea Mea”. Tu ești ready pentru o nouă cântare în PREMIERĂ și LIVE la ZU?


Emily Istrate e una din cele mai fresh și talentate artiste din Moldova. E prietenă cu scena de la vârsta de 3 ani, a participat la numeroase concursuri muzicale, iar noul ei single, „În Mintea Mea”, e #NewEntry la Radio ZU.

Azi, la Morning ZU, Emily Istrate și-a îndeplinit un nou vis, acela de a cânta live la Radio ZU.

„Când eram mică și veneam de la Chișinău la București, treceam pe lângă clădirea Radio ZU, vedeam sigla care ardea verde neon și visam că într-o zi voi ajunge acolo să cânt live”, le-a transmis Emily Istrate matinalilor, cu multe emoții faine.

Emily Istrate e dovada că visurile devin realitate!

„În Mintea Mea” e o piesă plină de energie, cu ritm pozitiv, care va intra și în mintea ta, ta ra ra, ta ra ra!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate