Live

ZU IS YOU

Zona de Confort cu Vlad Drăgulin | Care a fost cea mai penibilă situație în care ai fost vreodată?

 Zona de Confort cu Vlad Drăgulin | Care a fost cea mai penibilă situație în care ai fost vreodată?

Vlad Drăgulin vine cu o nouă întrebare pentru ascultătorii de la Zona de Confort: care a fost cea mai penibilă situație în care ai fost vreodată? 

 

Momente penibile. Cu toții am avut parte de ele. Situațiile alea jenante în care îți vine să intri în pământ de rușine. Cu siguranță ai trecut și tu prin așa ceva, fie că e de pe vremea când erai la școală, fie că ai dat un mesaj către un destinatar greșit, fie că ai vrut să agăți pe cineva și n-a ieșit ce trebuia. Sau poate ai fost martorul unui moment penibil. Se întâmplă! Cu toții avem cel puțin o poveste de genul ăsta. 
 
Vlad Drăgulin i-a invitat pe prietenii din ON AIR să povestească despre cel jenant moment din viața lor și felul în care le-a afectat comportamentul. Dacă nu ai fost pe frecvență la Zona De Confort, dar ești curios să afli poveștile ascultătorilor care au intrat în direct cu Vlad Drăgulin, atunci te invităm să dai play aici:

 


Ca de obicei, Vlad Drăgulin alege pentru fiecare emisiune câteva piese, numai bune de ascultat într-o miercuri noapte:

Alecsia - Etaju' 3



Carla's Dreams feat. Delia - Cum ne noi



Stevie Wonder - Signed, Sealed, Delivered (I'm Yours)



Cristopher Cross - All Right



Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate