Live

ZU IS YOU

RADIOAVENTURA 2023. Primul matinal din Autorulota ZU, LIVE din Piața Victoriei

RADIOAVENTURA 2023. Primul matinal din Autorulota ZU, LIVE din Piața Victoriei

Morning ZU, matinalul cu cei mai mulți ascultători din orașele României, pleacă în RadioAventura 3. Înainte de a începe turul României, matinalii au adus Autorulotele ZU în Piața Victoriei din Capitală.

În această dimineață, Morar, Buzdugan, Emma, Drăgulin și Tea au plecat din studioul ZU și au ajuns în inima Bucureștiului, unde au dat întâlnire oamenilor faini din Capitală la primul matinal din RadioAventura 3.
 
În perioada 9 - 21 iulie, Morning ZU face turul României cu Autorulota ZU. Va fi cea mai lungă RadioAventură de până acum: 3000 de kilometri și zeci de opriri în toată țara. Morar, Buzdugan, Emma, Drăgulin și Tea vor face radio LIVE din alt oraș, în fiecare dimineață, din Autorulota ZU. Duminică își pun centura și vor pleca în RadioAventura! Despre toate acestea, matinalii au vorbit astăzi în Piața Victoriei, kilometrul 0 al celei mai tari RadioAventuri din vara asta.

Urmărește călătoria LIVE pe pagina de Facebook Radio ZU, pe pagina de YouTube Radio ZU, pe TikTok Radio ZU sau pe platforma dedicată de pe site-ul Radio ZU.

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate