Live

ZU IS YOU

Zona de Confort cu Vlad Drăgulin: Care a fost cea mai mare nebunie pe care ai făcut-o în adolescență?

Zona de Confort cu Vlad Drăgulin: Care a fost cea mai mare nebunie pe care ai făcut-o în adolescență?

Dacă e miercuri, e noapte și ai chef să fii chill, atunci deschizi radioul și asculți Zona de Confort cu Vlad Drăgulin, de la ora 23:00 la 1:00.

 
Care a fost cea mai mare nebunie pe care ai făcut-o în adolescență? Asta este întrebarea pe care Vlad Drăgulin a adresat-o ascultătorilor ZU.
 
Adolescența este o perioadă rebelă, plină de descoperiri și aventuri îndrăznețe, iar mulți dintre noi am trait această etapă cu inimile pline de curaj și dorința de a experimenta din plin fiecare zi.
 
Poveștile ascultătorilor #ZonaDeConfort au demonstrat că adolescența lor a fost plină de momente memorabile și aventuri care au rămas tatuate în inimă. Nebuniile făcute în adolescență nu au fost doar episoade individuale, ci o colecție de povești care au conturat această perioadă unică a vieții. 

Dacă ești curios să afli poveștile ascultătorilor care au intrat în direct cu Vlad Drăgulin, atunci te invităm să dai play aici: 


 Ca de obicei, Vlad Drăgulin împarte cu prietenii din ON AIR câteva piese din playlist-ul lui personal.

SPECIALZ

 


Avril Lavigne - My Happy Ending 
Morandi - Love Me
Scotty Doesn't KnowFall Out Boy - Yule Shoot Your Eye Out


Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate