Live

ZU IS YOU

Orașul Faptelor Bune 2023 la Oradea: Au mai rămas 5 zile!

Orașul Faptelor Bune 2023 la Oradea: Au mai rămas 5 zile!

Orașul Faptelor Bune revine în inima Târgului de Crăciun din Oradea, timp de 7 zile magice, în perioada 16 – 22 decembrie 2023. 


 
Pentru mulți oameni, acest sfârșit de an va fi un nou început de viață. Pentru că atunci când dăruiești, schimbi vieți. Atunci când faci parte din Orașul Faptelor Bune, ai parte de o minune. 
 
Pe 16 decembrie, Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Adi Mihăilă „The Hitman”, Răzvan Popescu, Cuza, Raluca Benavides, Emma și Tea Teodorescu deschid, în Târgul de Crăciun de la Oradea, porțile Orașului Faptelor Bune din centrul căruia, 7 zile, 24 de ore din 24, vor fi live, din Casa de Sticlă Radio ZU, în maratonul faptelor bune.

Îndeplinește o MOFTĂ sau înscrie o POFTĂ

 
Platforma #OrașulFaptelorBune e deschisă. Intră pe radiozu.ro/orasulfaptelorbune și înscrie povestea unui om care are nevoie de susținere sau alege un om pe care sa îl ajuți! Strângem rândurile și facem bine. 
 
Suntem #OrașulFaptelorBune și scriem cea mai frumoasă poveste de Crăciun împreună cu fiecare om bun! Suntem Radio ZU și Visit Oradea și suntem împreună cu sprijinul Primăriei Municipiului Oradea.
 

România, fă rai din ce dai! 


@radiozuoficial #OrașulFaptelorBune2023 ��Oradea: Au mai rămas 5 zile! Pentru mulți oameni, acest sfârșit de an va fi un nou început de viață. Pentru că atunci când dăruiești, schimbi vieți. Atunci când faci parte din Orașul Faptelor Bune, ai parte de o minune. Pe 16 decembrie, Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Adi Mihăilă „The Hitman”, Răzvan Popescu, Cuza, Raluca Benavides, Emma și Tea Teodorescu deschid, în Târgul de Crăciun de la Oradea, porțile Orașului Faptelor Bune din centrul căruia, 7 zile, 24 de ore din 24, vor fi live, din Casa de Sticlă Radio ZU, în maratonul faptelor bune. România, fă rai din ce dai! ❤️@Visit Oradea ♬ sunet original - Radio ZU
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate