Live

ZU IS YOU

Zona de Confort | Ce poate să facă invidia?

Zona de Confort | Ce poate să facă invidia?

În fiecare miercuri, de la 23:00, ești așteptat în Zona de Confort, locul unde asculți și ești ascultat.


Noua temă din Zona de Confort este despre invidie. Vlad Drăgulin vine cu o nouă întrebare pentru ascultătorii de la Zona de Confort: „Ce poate să facă invidia?".
 
Vlad Drăgulin ne-a provocat să reflectăm asupra acestei emoții nocive și să ne confruntăm cu invidia, construindu-ne o viață plină de armonie.
 
Ce poate să facă invidia? Ei bine, multe. Poate să ne răpească liniștea și să ne aducă suferință. Ne face să ne comparăm mereu cu ceilalți și să simțim că nu suntem suficient de buni sau de puternici.
Invidia ne face să avem resentimente și să simțim disperare. Să ne concentrăm pe ceea ce ne lipsește, în loc să ne bucurăm de realizările noastre.
 
La Zona de Confort, Vlad Drăgulin ne îndeamnă să ne eliberăm de lanțurile invidiei, să ne concentrăm pe propria noastră evoluție și împlinire, să ne bucurăm de succesele celor din jur, fără comparație. Și să construim o lume mai bună.

Dacă ești curios să afli poveștile ascultătorilor care au intrat în direct cu Vlad Drăgulin, atunci te invităm să dai play aici: 
 
 

Ca de obicei, Vlad Drăgulin împarte cu prietenii din ON AIR câteva piese din playlist-ul lui personal.

CIL - Leave
 


CIL - Try



Beth & Joe - I'd Rather Go Blind - Live in Amsterdam


Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate