Live

ZU IS YOU

Zona de Confort | Care a fost cea mai bună decizie pe care ai luat-o?

Zona de Confort | Care a fost cea mai bună decizie pe care ai luat-o?

S-a scris un nou capitol din Zona de Confort. De data asta, e despre deciziile bune.
 

În decursul vieții suntem nevoiți să luăm decizii. Uneori sunt bune, alteori, mai puțin bune. Să iei decizii nu e întotdeauna ușor. Desigur că am luat cu toții decizii proaste în viață, dar am luat și decizii bune. Acest episod din Zona de Confort este despre deciziile bune.
 
Vlad Drăgulin a vrut să știe de la prietenii din ON AIR cum a fost drumul lor până la a lua o decizie bună, cum arăta viața lor înainte, și mai ales, cum arată viața lor după acea decizie bună. Ce a adus bun în viața lor și în ce context s-au decis. Te invităm să afli poveștile lor, și, de ce nu, să înveți de la ei. Întrebarea lui Drăgulin rămâne deschisă și pentru tine, măi publicule: care a fost cea mai bună decizie pe care ai luat-o?

 


Vlad Drăgulin a ales cu grijă 5 piese pentru acest episod din Zona de Confort. Dacă le asculți, te sigurăm că vei lua o decizie bună :)

Ville Valo & Natalia Avelon - Summer Wine



Călinacho - Ultima noapte de dragoste



SYN - L.A.



Teddy Pendergrass - Close The Door



Mariah Carey - Emotions



Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate