Live

ZU IS YOU

PREMIERĂ: Nicole Cherry & Tata Vlad cântă LIVE la ZU noua lor piesă, „Nu mai consum”

PREMIERĂ: Nicole Cherry & Tata Vlad cântă LIVE la ZU noua lor piesă, „Nu mai consum”

La 9 ani după ce a lansat piesa „Vara Mea”, la Morning ZU, Nicole Cherry revine în studioul ZU cu noua ei piesă, „Nu mai consum”, o colaboarare inedită cu Tata Vlad.


15 iunie e ziua în care am ascultat LIVE și în PREMIERĂ la Morning ZU noua piesă a lui Nicole Cherry în colaborare cu Tata Vlad: „Nu mai consum”. Și nu doar atât! E ziua Emmei, ziua lui Mihail, băiatul lui Tata Vlad și ziua când se împlinesc 9 ani de când Nicole Cherry a lansat piesa „Vara mea” la ZU. Putem spune că vara începe acum!

Înainte de cântare, Morar, Buzdu și Emma au povestit cu Nicole și Tata Vlad despre noua lor colaborare și despre următoarele lor proiecte muzicale.

„Această colaborare e o confirmare că noi artiștii ne apreciem reciproc. Povestea piesei e comună, din păcate, și mulți oameni se identifică cu ea, pentru că au trecut printr-o relație toxică.”, a spus Tata Vlad.

„Nu am trăit povestea acestei piese. De cele mai multe ori, în piesele mele, eu sunt actrița, eu interpretez un rol. Actoria și cu muzica sunt în strânsă legătură, pentru că pe unele lucruri trebuie să le transmiți ca și cum le-ai fi trăit.”, a continuat Nicole Cherry.

Mulțumim pentru cântare, mai consumăm muzică bună și data viitoare!

Hiturile se ascultă LIVE și în PREMIERĂ la ZU!
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate