Live

ZU IS YOU

Zona de Confort | Care a fost cea mai întunecată perioadă a vieții tale?

Zona de Confort | Care a fost cea mai întunecată perioadă a vieții tale?

Vlad Drăgulin vine cu o nouă întrebare pentru ascultătorii de la Zona de Confort: care a fost cea mai întunecată perioadă a vieții tale? 
 

 
Viața nu e întotdeauna liniștită. Cu toții trecem prin momente întuncate, care ne marchează existența și pe care nu le putem uita așa ușor. Uneori, ne dorim o gumă magică pentru a le putea șterge din memorie. Perioade negre pe care unii dintre noi le-am uitat, pentru că au fost greu de suportat. Când spunem perioade negre, ne referim la dezechilibre ale vieții și excese care ne-au îndepărtat de la ceea ce era mai important pentru noi. Poate fi vorba de o relație toxică, pierderea cuiva drag, prietenii false, probleme la job sau persoane care aveau o influență negativă în viața noastră. 
 
Așadar, măi publicule, care a fost „Evul Mediu” al existenței tale? Care a fost cea mai „dark” perioadă a vieții tale? Așteptăm povestea ta în secțiunea de comentarii.

În clipul de mai jos, poți asculta poveștile ascultătorilor care au intrat în direct cu Vlad Drăgulin. Nu uita că și tu ai un loc rezervat în Zona de Confort, în fiecare miercuri de la 23.00 la 01.00.
 


În fiecare emisiune, Vlad presară printre discuții și câteva piese din playlist-ul lui:

Journey - Faithfully



piri & tommy - on & on



Jessica Simpson - Take My Breath Away



The Weeknd ft. Ed Sheeran - Dark Times



Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate