Live

ZU IS YOU

Astrolov Podcast x Sala Dalles: O călătorie fascinantă printre zodii, destin, horoscop și relații karmice

Astrolov Podcast x Sala Dalles: O călătorie fascinantă printre zodii, destin, horoscop și relații karmice

Fie că ne punem sau nu încrederea în astre și previziuni astrologice, cu toții avem câte un traseu bine scris în Univers. Astrolov, un podcast ZUnivers, alături de Lavinia Badea și invitații săi, te invită pe 18 noiembrie într-o călătorie fascinantă printre zodii, destin, horoscop și relații karmice.


În acest podcast live ne vom bucura de prezența următorilor invitați: Valeriu Pănoiu, Minerva și  Barbara Băcăuanu. Aceștia, alături de Lavinia Badea și de comunitatea Astrolov Podcast, te vor ajuta să-ți regăsești puterea interioară, misiunea și bucuria de a trăi o viață autentică.
 

Prima ediție a evenimentului Astrolov Podcast x Sala Dalles va avea loc pe 18 noiembrie 2023.


 
" E de suflet, e pentru suflet. E cu bucurie și multa emotie! Să ne vedem cu bine! Pe 18 noiembrie ne vedem la: ÎNTÂLNIREA ASTROLOV, alături de Barbara Băcăuanu, Valeriu Pănoiu și Minerva. Descoperim magia hărții tale natale și amprenta acesteia asupra relațiilor noastre și a felului în care iubim cu Valeriu Pănoiu. Conștientizăm și integram lecțiile traumelor noastre, pentru a descoperi calea cãtre alegeri mai înțelepte cu Minerva. Explorăm legătura dintre destin, alegere și lecțiile karmice cu Barbara Băcăuanu”, a scris Lavinia Badea pe pagina personală de Instagram.
 

Îți poți rezerva locul la Astrolov Podcast x Sala Dalles aici: iabilet.ro/bilete-conferinta-podcast-astrolov

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate