Live

ZU IS YOU

3 piese noi în playlist-ul ZU. Care e preferata ta?

3 piese noi în playlist-ul ZU. Care e preferata ta?

E joi și de azi, avem în playlist 3 piese noi! Ascultă-le aici!

 
Pe una dintre piese ai ascultat-o pentru prima dată la Morning ZU, la Hitul Care Trezește România. E o piesă despre acele AMIntiri, care se transformă în multă nostalgie, o piesă emoționantă care ne îndrumă să ne îmbrățișăm trecutul, în prezent:  AMI –  „Nostalgia”.
 
Lost Frequencies ne salută și el din playlist-ul ZU cu noua lui piesă, „The Feeling”, care te face să dansezi și să cânți sub cerul liber, lucruri simple de care adesea uităm.
 
Se pare că artista canadiană Tate McRae nu ratează niciun hit! Noua ei piesă se numește „Greedy” și sărbătorește, cu fiecare vers, încrederea de sine. De acum, o poți asculta live la ZU și ne poți da tag într-un story, să vedem cum te distrezi.


Play, listen & repeat! Ai un hit favorit?


1. AMI - Nostalgia




2. Lost Frequencies - The Feeling 




3. Tate McRae - greedy

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate