Live

ZU IS YOU

Zona de Confort | Când a trebuit să faci o alegere?

Zona de Confort | Când a trebuit să faci o alegere?

În fiecare miercuri, între 23.00 și 01.00, ești așteptat în Zona de Confort, locul unde asculți și ești ascultat.

 
Noua temă din Zona de Confort este despre alegeri. Felul în care ne construim viața depinde de alegerile noastre. Cu siguranță a fost cel puțin un moment în viața ta când ai fost nevoit să iei o decizie importantă care n-a fost deloc ușoară și poate, nici cea mai bună. Sau poate a fost decizia bună, și atunci te-ai felicitat pentru ea. Ori, ai rămas pasiv și ai așteptat ca lucurile să se întâmple de la sine (alegerea de a nu alege).
 
Dacă ai ales să asculți Zona de Confort săptămâna asta, atunci bravo ție, măi publicule! Dacă ai ales să faci altceva și nu ai fost pe frecvență, dar ești curios să afli poveștile ascultătorilor care au intrat în direct cu Vlad Drăgulin, atunci te invităm să dai play aici: 

 
Ca de obicei, Vlad Drăgulin împarte cu prietenii din ON AIR câteva piese din playlist-ul lui personal. Tu ce zici? A ales bine?

Marvin Gaye - Let's Get It On



Nessa Barrett - Deathmatch



Ștefan Costea & Tedi - Lumina



Michael Jackson - Man In The Mirror



Jake Wesley Rogers - Cause OF a Scene

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate