Live

ZU IS YOU

LIVE la ZU | Smiley cântă în PREMIERĂ noua lui piesă, „Aia e”

LIVE la ZU | Smiley cântă în PREMIERĂ noua lui piesă, „Aia e”

Smiley a venit în studioul Radio ZU, unde a cântat LIVE în PREMIERĂ cel mai nou single al său, „Aia e”.
 

Smiley a povestit mai multe despre această piesă în Morning ZU. Deși titlul, („Aia e!”) ne trimite cu gândul la resemnare, de fapt, melodia are un mesaj pozitiv.

E un mesaj de letting go, adică un mesaj de lăsat în urmă ce e de lăsat în urmă și de mers înainte cu ce a rămas. Cred că lucrurile de care ai tu nevoie rămân, iar cele de care nu ai nevoie, pleacă a declarat Smiley în Morning ZU. 
 
Artistul a mai spus că piesa lui a trecut prin mai multe variante, iar versurile au fost alese cu grijă: Fiecare vers din piesa asta are o poveste, absolut fiecare vers! Eu nu prea fac versuri, așa, întâmplător .
 
„Aia e” este o piesă care artistul aștepta să o lanseze de 4 ani. Ne bucurăm că Smiley a lansat acest cântec oficial și a ales să îl cânte live, în premieră, la Radio ZU. 
 
Dacă ai ratat premiera live din Morning ZU, aia e! Dar poți urmări momentul lui Smiley în clipul de mai jos. Play!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate