Live

ZU IS YOU

Fain & Simplu x Opera | O nouă conferință și întâlnire a comunității Fain & Simplu te așteaptă

Fain & Simplu x Opera | O nouă conferință și întâlnire a comunității Fain & Simplu te așteaptă

A patra ediție a conferinței Fain & Simplu are loc sâmbătă, 3 iunie, în atmosfera plină de artă a Operei Naționale București.


Podcastul tău preferat e și mai aproape de tine! Pe 3 iunie, podcastul Fain & Simplu, cu Mihai Morar, se urcă pe scena Operei Naționale București și te înalță cu noi resurse intelectuale și spirituale.


Tema conferinței: O călătorie de la a ști la a deveni

În spiritul devizei ,,Artă pentru artă”, Fain & Simplu x Opera Națională București, te invită la o discuție ,,din suflet pentru suflet”, o călătorie de la a ști la a deveni. Într-o lume tot mai lipsită de sens și semnificații, tu ești propriul tău arhitect. Îți poți orchestra fericirea și tristețea deopotrivă. Fie te construiești, fie te lași dărâmat. Cum alegi să te sculptezi pe tine însuți pentru a avea curajul să privești viața și obstacolele ei fără să scazi în propriii ochi?

Mihai Morar dă glas acestei conferințe Fain & Simplu, alături de 3 invitați

Invitații din această nouă întâlnire a comunității Fain & Simplu sunt: Petronela Rotar, Tukaram Paul Avram și Cristian Onețiu. Aceștia vin cu povești inspiraționale despre cum ne putem clădi pe noi înșine pentru a cunoaște stima de sine, împăcarea și echilibrul interior indiferent de contextele dificile pe care le întâlnim. 

Tu vino cu prietenii tăi și bucură-te de conversații „din suflet pentru suflet”!

Biletele sunt acum disponibile pe https://bilete.fainsisimplu.ro/

Călătorie plăcută!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate