Live

ZU IS YOU

Ziua 6 | Vlăduța Lupău & Vest Music, Misha Miller, DJ Project și Alina Eremia cântă LIVE în Orașul Faptelor Bune

Ziua 6 | Vlăduța Lupău & Vest Music, Misha Miller, DJ Project și Alina Eremia cântă LIVE în Orașul Faptelor Bune

În această seară, dăm petrecere în Orașul Faptelor Bune cu Vlăduța Lupău & Vest Music, Misha Miller, DJ Project și Alina Eremia. Acești artiști vor urca pe scena amplasată în Piața Unirii din Oradea pentru tine, cel care ai fost alături de noi și ai făcut bine.



Și astăzi a fost o zi plină de fapte bune. Ne-am emoționat la poveștile pe care le-am ascultat și ne-am mobilizat să le împlinim pe toate. I-am asigurat Denisei alimente pentru 30 de luni, ne-am unit pentru Alex și am strâns bani pentru ca el să se poată bucura de viață ca orice tânăr de vârsta lui, i-am dat speranța lui Ionuț că va putea merge din nou și am strâns 170.000 de Euro pentru Maria, fetița de 5 luni care are nevoie să fie „reconstruită” prin mai multe operații chirurgicale. Am avut și doi invitați speciali: Vlad „dinamovisul” și fostul fotbalist, Mihai Neșu. Cu ajutorul vostru, am reușit să aducem mai multă bucurie în sufletul acestor oameni aflați în nevoie.

Pentru asta, vă mulțumim și vă răsplătim cu muzică bună. În această seară, sunteți așteptați la Târgul de Crăciun de la Oradea să-i ascultați pe  Vlăduța Lupău & Vest Music, Misha Miller, DJ Project și Alina Eremia. 

Dacă nu ajungi la Oradea în seara asta, poți urmări concertul pe pagina de Facebook Radio ZU și pe YouTube Radio ZU.


Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate