Live

ZU IS YOU

Ziua 6 | OFB 2023: Mihai Neșu vine din nou în casa de sticlă Radio ZU și susține povestea lui Ionuț

Ziua 6 | OFB 2023: Mihai Neșu vine din nou în casa de sticlă Radio ZU și susține povestea lui Ionuț

Orașul Faptelor Bune 2023. Ziua 6. În casa de sticlă Radio ZU avem un invitat special: Mihai Neșu, fost fotbalist și susținător al copiilor și adulților cu dizabilități neuromotorii.



Răzvan Popescu, Raluca Benavides și Adi Mihăilă au preluat microfoanele și au intrat în direct cu Ionuț, un tânăr de 27 de ani care a supraviețuit unui accident de mașină, dar în urma căruia a rămas imobilizat la pat. Ionuț are nevoie de 4000 de lei lunar pentru a putea efectua recuperarea medicală. Mihai Neșu a venit azi pe la noi și ne-a vorbit despre realizările lui din ultimii 4 ani și a fost coleg de fapte bune cu noi. Mihai ne-a vizitat și în 2019, la prima ediție OFB de la Oradea.

„Rolul omului pe pământ este să facă bine. Prin accidentul suferit mi-am dat seama că viața mea nu era cea mai potrivită. Au fost clipe teribile, dar de fapt nu durerea fizică este cea mai mare, ci durerea din suflet. Dacă nu o tratezi, este foarte greu să te vindeci. Sufletul nu poate fi vindecat decât de Dumnezeu", ne-a mărturisit Mihai Neșu în 2019.

Astăzi, Mihai Neșu a venit din nou în Orașul Faptelor Bune să ne dea o lecție de putere, voință și altruism. Mihai susține povestea lui Ionuț și încurajează toată România să doneze pentru el. 

Am dat chemarea la fapte bune pentru Ionuț în ziua a 2-a din OFB2023. Suntem în ziua a 6-a și împreună cu voi am strâns peste 40.000 de Euro doar din promisiuni telefonice. Misiune îndeplinită!

Mulțumim, Mihai Neșu! Mulțumim, inimoși din Orașul Faptelor Bune!
 
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate