Live

ZU IS YOU

OFB 2023 | Pas cu pas, l-am ajutat pe Ionuț să meargă din nou

OFB 2023 | Pas cu pas, l-am ajutat pe Ionuț să meargă din nou

 
Orașul Faptelor Bune 2023. Ziua 2. Continuăm maratonul de fapte bune.


În a doua zi din Orașul Faptelor Bune am cunoscut povestea lui Ionuț, un tânăr de 27 de ani, care a trecut printr-un accident de mașină, în urma căruia a rămas paralizat. Roata mașinii s-a desfăcut în mers, iar Ionuț a suferit o fractură de coloană cervicală C1-C6. 

Ionuț este soțul Alexandrei și tatăl unui copil de 3 ani. În prezent, Ionuț este imobilizat și ceea ce l-ar putea ajuta să meargă din nou este recuperarea medicală. Costul ședințelor de recuperare este de aproximativ 4000 de Euro. Inițial, medicii nu i-au dat șanse de supraviețuire lui Ionuț, dar el a luptat pentru viață.

Avem speranța că tu, cetățean al Orașului Fapelor Bune, îl poți ajuta pe Ionuț să meargă din nou, cu o donație în contul:

Titular: ALEXANDRA FRATILA
IBAN: RO81RZBR0000060022155675
Valuta: Lei
Nume banca: Raiffeisen Bank
Cod Swift banca: RZBRROBU

România, fă rai din ce dai!



 Continuăm să-l ajutăm și azi pe Ionuț. Tânărul speră ca într-o zi să meargă pas la pas alături de copilul său.



Pas cu pas, îl aducem pe Ionuț la destinația finală: să obțină cei 40.000 de Euro pentru terapiile anuale care îl vor ajuta să meargă din nou. 

În casa de sticlă Radio ZU avem un invitat special: Mihai Neșu, fost fotbalist și susținător al copiilor și adulților cu dizabilități neuromotorii. Popescu, Adi Mihăilă și Raluca Benavides au preluat microfoanele și au intrat în direct cu Ionuț, a cărui poveste am cunoscut-o în a doua zi din Orașul Faptelor Bune. 

Mihai Neșu ne-a oferit și în 2019 o lecție de putere, voință și altruism, când a venit pentru prima oară în Casa Radio ZU din Orașul Faptelor Bune:

„Rolul omului pe pământ este să facă bine. Prin accidentul suferit mi-am dat seama că viața mea nu era cea mai potrivită. Au fost clipe teribile, dar de fapt nu durerea fizică este cea mai mare, ci durerea din suflet. Dacă nu o tratezi, este foarte greu să te vindeci. Sufletul nu poate fi vindecat decât de Dumnezeu", ne-a mărturisit Mihai Neșu în 2019.

Mihai Neșu a fost și anul acesta coleg de fapte bune cu noi și a venit să susțină povestea lui Ionuț și să îndemne întreaga Românie să doneze pentru el.

„Să ai nadejde în Dumnezeu și să ai răbdare, răbdarea este cea mai importantă” i-a transmis Mihai Neșu lui Ionuț. 

Prin puterea lui „Împreună”, am strâns peste 40.000 de Euro, bani care vor acoperi cheltuielile pentru efectuarea programelor de recuperare. Cu ajutorul vostru, i-am dat șansa lui Ionuț să meargă din nou. Misiune îndeplinită! 
 
Și tu îl ajuți și tu pe Ionuț cu o donație aici:

Titular: ALEXANDRA FRATILA
IBAN: RO81RZBR0000060022155675
Valuta: Lei
Nume banca: Raiffeisen Bank
Cod Swift banca: RZBRROBU


Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate