Live

ZU IS YOU

RADIOAVENTURA 2023: Alba Iulia, suntem aici cu Muzica Aia!

RADIOAVENTURA 2023: Alba Iulia, suntem aici cu Muzica Aia!

În fiecare zi, suntem în căutare de aventuri faine alături de voi! Azi am plecat din Sibiu, unde am lăsat amintiri noi și ne îndreptăm spre Alba Iulia.


În călătoria lor, Morar, Buzdugan, Emma, Drăgulin și Tea nu au nevoie de un ghid. Merg acolo unde îi poartă RadioAventura. De data aceasta, aventura îi duce la Păltiniș, cea mai veche stațiune montană din România.

Echipa RadioAventura e în drum spre aerul pur din Păltiniș. Aba Iulia, așteaptă-ne, venim! 


Primul party cu #MuzicaAia feat. DJ Popoviciu din #RadioAventura2023


Pe asfaltul umed de la ploaie, continuăm drumul și aventura spre Alba Iulia și spunem la fiecare pas „Ce faină-i România!”. În seara asta, DJ-ii și-au făcut deja planul: party cu Muzica Aia feat. DJ Popoviciu, la Mira Summer Club, în Cetatea Alba Iulia, începând cu ora 21:00. Toată România e invitată! Ne vedem?


 
 Mâine, de la ora 7:00, matinalii îți dau întâlnire în Alba Iulia, lângă Primărie, la al doilea matinal din turul României cu Autorulota ZU. Până atunci, hai să petrecem pe Muzica Aia, cu DJ Popoviciu la platane.

Muzica Aia nu e doar un mix, e o stare care are puterea de a ne aduce aproape unii de alții. Play & Dance!

LIVE din Cetatea Alba Iulia @ Muzica Aia feat. DJ Popoviciu




Alba Iulia, RadioAventura te cheamă. Vii? Urmărește-ne călătoria LIVE pe pagina de Facebook Radio ZU, pe pagina de YouTube Radio ZU, pe TikTok Radio ZU sau pe platforma RADIOAVENTURA.


Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate