Live

ZU IS YOU

„Zemer” este Piesa Monstru. Pe cine a surclasat?

„Zemer” este Piesa Monstru. Pe cine a surclasat?
ZUper competiție pentru Piesa Monstru a verii. ZUper artiști și ale lor piese de vară sunt aruncați de Buzdu, Morar și Emma în cea mai tare competiție a hiturilor, al doilea sezon, anul acesta. Hai să vedem care a fost melodia câștigătoare astăzi și cu cine s-a luptat de-a lungul competiției.
 
Este piesă în Torpedoul lui Morar, a fost și hit care a trezit România, iar astăzi este pentru a doua oară Piesă Monstru. „Zemer” este numele Zuper melodiei cântată de Dhurata Dora și Soolking. Lansată la jumătatea lunii aprilie, „Zemer” are aproape 160 de milioane de vizualizări pe Youtube.

 


... dar, pe cine a scos de la masa de joc? Să ne amintim că piesa monstru de weekend a fost „Takse Mou”, piesa pe care a lansat-o grecoaica Elli Kokkinou pe 24 iunie 2019 și care are deja 195.000 vizualizări. ZUper sound și de la ea.

 


Altfel... restul melodiilor care s-au „așezat” la masa monstru de-a lungul acestei competiții.

Lil Nas X - Old Town Road



Delia - Vreau La Tara



Spike - Salcâmii



Shawn Mendes, Camila Cabello - Señorita



Sebastián Yatra, Daddy Yankee, Natti Natasha - Runaway ft. Jonas Brothers

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate