Live

ZU IS YOU

Amna și Edward Sanda au cântat „Milioane de suflete” în Morning ZU

Amna și Edward Sanda au cântat „Milioane de suflete” în Morning ZU
ZUper premieră în Morning ZU. „Milioane de suflete”, cea mai nouă piesă cântată de Amna împreună cu Edward Sanda, are deja peste 2,5 milioane de vizualizări pe Youtube. Vineri, melodia s-a auzit live la Buzdu și Morar.

«Milioanele de suflete» este o piesă fresh, de vară, care va ajunge, sperăm noi, în sufletele voastre. La filmări, m-am simțit exact ca în concediu, nici nu putea să îmi stea mintea la clip pentru că eram la mare și simțeam toată euforia. Eram cu capul în nori, cu gândul la valurile mării, nisipul fin și soarele care ardea”, declar AMNA.
 
„Mă bucur mult că am avut ocazia să colaborez cu AMNA. Este o artistă talentată și cred că piesa pe care am compus-o împreună va ajunge la sufletele oamenilor”, completează Edward Sanda.
 
În plus, în direct la ZU, cei doi artiști au reușit să „construiască” un moment HOT „ajutați” fiind de 4 cele mai tari piese românești de vară all time. „Vara nu dorm”, „Perfect fără tine”, „Soarele meu” și „Vino la mine” s-au auzit în Morning ZU.
 
Urmărește întreaga poveste aici! 
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate