Live

ZU IS YOU

JO cântă „Răpitor” și „Señorita” live în Morning ZU

JO cântă „Răpitor” și „Señorita” live în Morning ZU
Doar ce a „coborât” de pe scena Forza ZU de la Galați, că JO s-a „prezentat” în studioul ZU cu varianta live a piesei „Răpitor”, dar și cu o ZUper interpretare a melodiei „Señorita”, lansată de Shawn Mendes și Camila Cabello.

Lansată acum o lună, „Răpitor” are deja peste 3 milioane de vizualizări pe Youtube. 
 
"Piesa "Răpitor" descrie o relație toxică în care orice te-ar sfătui lumea sau prietenii, continui să iei aceleași decizii, pentru că fără persoana iubită, dorul te răpește!", spune JO. 
 
ZUper încărcată de emoție melodia, dar și clipul. Protagonist alături de artistă, în videoclip, este Juno, iubitul lui JO. 
 
Hai să ascultă „Răpitor” live în Morning ZU!
Altfel... JO ne-a dat pe spate cu modul în care a cântat „Señorita”, cea mai nouă melodie lansată de Shawn Mendes & Camila Cabello.Ascult-o!


JO - RĂPITOR - LIVE LA ZU



JO - SENORITA - COVER DUPĂ SHAWN MENDES și CAMILA CABELLO - LIVE LA ZU
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate