Live

ZU IS YOU

VIDEO | Când se lansează noua piesă a lui Spike, „Naufragiat”

VIDEO | Când se lansează noua piesă a lui Spike,  „Naufragiat”

În ultimii 3 ani, Spike a fost zeul hiturilor! 


„Cum se numește piesa? Unde o putem asculta?” Acestea au fost întrebările voastre când am ascultat pentru prima dată noua piesă a lui Spike, „Naufragiat”, la Morning ZU! Așa că l-am invitat chiar pe el în studiou, să ne spună mai multe despre piesă.

Când se lansează „Naufragiat”?

Săptămâna viitoare, după Paște, noua piesă a lui Spike se va lansa pe canalului lui de YouTube. Până atunci, poți să te bucuri de piesă în videoclipul de mai jos.

Dincolo de „Naufragiat”, am vorbit și despre primul lui concert, despre anxietate, despre vremea în care regiza videoclipuri pentru Grasu XXL, Guess Who, Voltaj și pentru mulți alți artiști.

„Manele” e hitul cu care Spike a cucerit Internetul. Așa că am fost curioși să aflăm dacă:

 Apare și partea a doua la „Manele”?

„După piesa asta nouă urmează să lansez partea a doua la „Manele”. Noi ne-am gândit să lansăm o piesă seriosă, apoi o piesă mai funny. Acesta e ciclul pieselor.”, ne-a spus Spike.

Banii vin, banii pleacă. Muzica bună rămâne. Play!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate