Live

ZU IS YOU

VIDEO| Rebeca e câștigătoarea concertului privat cu Irina Rimes

VIDEO| Rebeca e câștigătoarea concertului privat cu Irina Rimes
Rebeca e ascultătoare care ne-a convins să o aducem pe Irina Rimes la ea acasă.

Săptămâna trecută, ne-am dorit să îndeplinim dorința unui ascultător de a-și vedea artistul preferat chiar la el în sufragerie, așa că am dat startul ZUper experienței „Adu-o pe Irina Rimes la tine acasă”.

Provocarea a fost ca cel care ne convinge cel mai tare să o aducem pe Irina Rimes la el acasă, printr-un comentariu pe pagina noastră de Instagram, se va bucura de un concert privat cu artista. Am primit multe mesaje, dintre care am ales două.

Azi la Morning ZU, cele două semifinaliste, Amy și Rebeca, au intrat în direct și au încercat să îi convingă pe ascultători că merită acest concert privat. Iar ascultătorii au ales-o pe Rebeca, mai ales pentru că urmează să-și sărbătorească majoratul. 

„Am iubit-o pe Irina de la prima ascultare și susținut-o în orice proiect al ei, am mers la o sumedenie de concerte și am încercat să mă apropii de artistul din ea cu fiecare vers scos. Se apropie majoratul meu în mai puțin de două luni și asta ar fi un cadou pe care l-aș ține minte toată viața alături de mama, tata, fratele, care și ei sunt îndragostiti de muzica Irinei. Ar fi cel mai frumos lucru care mi s-ar întampla sa o pun pe Irina să facă o poză alături de etajera mea cu toate cele 4 albume ale ei.”, asta a fost o parte din mesajul Rebecăi, trimis pe pagina noastră de Instagram.

Mai mult de atât, Rebeca a cântat împreună cu Irina Rimes una din piesele artistei. Mulțumim, Rebeca, pentru bucuria pe care ne-ai transmis-o. Meriți acest concert privat din plin. Enjoy it!

Felicitări tuturor fanilor care au participat! Revenim soon cu alte experiențe de share-uit. Până atunci, bucură-te de noua piesă a Irinei, „Nu știu", cântată în avanpremieră la #MorningZU. O găsești la noi pe YouTube soon.

Vezi momentul aici!

@radiozuoficial ♬ sunet original - Radio ZU
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate