Live

ZU IS YOU

VIDEO | Au mai rămas 5 zile până la RadioAventura 2 din 2022

VIDEO | Au mai rămas 5 zile până la RadioAventura 2 din 2022
Au mai rămas 5 zile până când cei 5 DJ-i, Morar, Buzdugan, Emma, Drăgulin și Tea, dau startul celei mai palpitante campanii de radio: #RadioAventura 2 în 2022!
 
În perioada 19 iunie – 2 iulie 2022, Morning ZU își schimbă casa, dar nu și starea aia naturală. În fiecare zi, Morar, Buzdugan, Emma, Drăgulin și Tea sunt într-un alt oraș cu autorulota ZU, cu #MuzicaAia, cu distracție și cu emoțiile primite de la voi. Cine e cu noi, strigă „Forza ZU”! 
 
Pe 19 iunie, plecăm din inima studioului de radio către inimile ascultătorilor cu grupa de sânge ZU și ne dăm întâlnire în cele mai faine locuri din România! Iar dacă pe drum ne vezi în Autorulota ZU, fă-ți un selfie pentru InstaStory și dă tag @radiozuoficial, să te vedem și noi! 
 
Până ajungem la tine, vino tu mai aproape de noi cu o fotografie din orașul tău: https://radiozu.ro/radioaventura
 
Aventurile celor 5 DJ-i vor fi transmise LIVE în fiecare zi, pe pagina de Facebook Radio ZU și pe https://radiozu.ro/live. Stay tuned! 
 
@radiozuoficial #RadioAventura2 #RadioAventura2022 #RadioAventura #MorningZU #AutorulotaZU ♬ sunet original - Radio ZU
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate