Live

ZU IS YOU

AVANPREMIERĂ: Irina Rimes a cântat LIVE „Nu știu” la Morning ZU

AVANPREMIERĂ: Irina Rimes a cântat LIVE „Nu știu” la Morning ZU
Irina Rimes e gata să ne împărtășească noua poveste din albumul „Acasă”. Un capitol din poveste s-a cântat azi în avanpremieră la Morning ZU și se numește „Nu știu”.

„Toată istoria albumului ACASĂ este atipică, pentru că a venit la pachet și cu documentarul On My Way, unde am făcut o călătorie cu rulota prin țară, până la Izvoare, la mine acasă. A fost o călătorie de regăsire, de întoarcere la origini. E o istorie plină de frustrări, de probleme, de insipirație, de stres, de carieră, de toate dedesubturile industriei.”

După cântare, am ales câștigătoarea experienței „Adu-o pe Irina Rimes la tine acasă”. Astfel că Rebeca e cea care se va bucura de un concert privat cu Irina Rimes. Stay tuned pentru alte ZUper experiențe!

Irina Rimes aduce al ei „Acasă” la tine acasă, cu noua piesă cântată în avanpremieră la #MorningZU, „Nu știu”.

Bucură-te de muzică și de toată povestea Irinei spusă în versuri și în emoții sincere. Play!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate