Live

ZU IS YOU

VIDEO | Primele podcasturi din ZUnivers. Prima rețea de podcasturi din România

VIDEO | Primele podcasturi din ZUnivers. Prima rețea de podcasturi din România

Pe 2 noiembrie 2022, Radio ZU a lansat prima rețea de podcasturi din România, ZUnivers. Când cele mai faine idei se unesc, când ZU ești TU, se naște un univers. Ești gata să-l explorezi?


Împreună pornim într-o nouă aventură. Hai să cunoști primele podcasturi din ZUnivers!

ZUnivers le propune ascultătorilor primele 7 producții distincte. 7 podcasturi cu identitate proprie, dar un numitor comun: cel al comunității de interese care formează marea familie ZU. Pe lângă binecunoscutul deja, „Fain & Simplu”, de astăzi pe contul de Youtube ZUnivers iubitorii de informație de calitate se vor bucura să descopere: 
 
„Urban Flex” cu Otravă. Vloggerul propune un podcast de cultură urbană, cu informații de calitate despre cele mai interesante locuri din oraș, restaurante, pub-uri, piese de teatru, filme, muzică, artă. 
 



„Reset” cu Răzvan Popescu este un podcast talk-show în care sunt dezbătute cele mai discutate și controversate subiecte ale momentului, alături de specialiști în domeniu. 




„Me, myself and my work” este realizat de Andra Pintican. Acesta este un podcast despre viața profesională în care „învățăm să lucrăm cu sens și să avem obiceiuri sănătoase la locul de muncă”, dezvăluie Andra Pintican.




„DilEmma”, cu Emma de la ZU, este un podcast pentru suflet în care „descoperim cum să ne gestionăm emoțiile, cum să facem pace cu psihicul nostru, dar și cum să avem relațiisănătoase cu cei din jur”.




„Eu la puterea tu”, cu Elwira și Mihai Petre, aduce în fața publicului modele de cupluri de succes care își vor pune pe tapet povestea, confirmând cumva, încă o dată, că energia dintr-un cuplu este cea mai importantă pentru o viață bună, frumoasă, dar și pentru performanță.




Istoria pe răzătoare”, cu Emi Iavorenciuc, vine cu pastile de câteva minute pe subiecte din istorie, contextuale, cu întâmplări din ziua de azi sau pastile pe subiecte din istorie povestite pe înțelesul tuturor.




„BiblioTea”, cu Tea Teodorescu, pregătește cea mai faină listă cu recomandări de carte. 
„În 5 minute afli totul despre cărțile pe care merită să le citești, dintr-o largă arie de genuri literare. Promit să vin cu o carte la fiecare ediție!”, explică Tea Teodorescu.

 



ZUnivers își propune o dezvoltare continuă, astfel încât să atingă cât mai multe din sferele de interes ale celor care, împreună, formăm marea comunitate ZU.
 
Așadar, Radio ZU te invită în ZUnivers, pe canalul de Youtube ZUnivers, dar și  în aplicația mobilă Radio ZU și pe toate platformele de podcast.

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate