Live

ZU IS YOU

Radio ZU lansează propria rețea de podcasturi – ZUnivers

Radio ZU lansează propria rețea de podcasturi – ZUnivers

Așteptarea a luat sfârșit! Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Răzvan Simion și Dani Oțil dau startul unui matinal de seară. Dar nu un matinal de radio, ci un matinal al matinalurilor. „Un fel de ciocnirea titanilor", după cum afimă Mihai Morar. Ce se întâmplă la astfel de ciocniri? Se naște un univers – ZUnivers.


ZU, radioul numărul 1, lansează propria rețea de podcasturi
 
Înca de la început, Universul ZU a depășit granițele unui program de radio. Am adunat alături de noi nu doar ascultători, ci oameni mereu deschiși și mândri ca iau parte la ceea ce constuim împreună. Am unit destine și deschis oportunități. 

Noua Aventura pe care o generăm acum se numește ZUnivers. O rețea de podcasturi variate care pleacă de la numitorul comun pe care îl regăsim la toate acțiunile de succes desfășurate în primii 14 ani de emisie: atitudinea ZU.

Mai multe despre ZUnivers aflăm de la Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Răzvan Simion și Dani Oțil.

ZUnivers. Ziua zero. Morar și Buzdugan x Răzvan și Dani


 


Toate Podcasturile se vor găsi pe canalul de YouTube ZUnivers Podcasts și pe noua aplicație Radio ZU.

Podcasturi din ZUnivers:
 
  • Fain & Simplu cu Mihai Morar – este podcastul care împlinește 2 ani în decembrie și care a pornit toată această rețea.
  • Urban Flex – cu Otravă – cultură urbană, locuri de ieșit, activități, mâncare. Un podcast în care să afli noutățile din cultura urbană – locuri mișto din oraș, restaurante, pub-uri, piese de teatru, filme, muzică, artă.
  • Reset – cu Răzvan Popescu - un podcast în care dezbatem cele mai discutate și controversate subiecte alături de specialiști în domeniu. Subiecte întâlnite în episoadele lui: chirie vs. proprietar, freelancer sau angajat, studii în România sau în străinătate.
  • Me, myself and my work – cu Andra Pintican - un podcast despre viața profesională în care învățăm să lucrăm cu sens și să avem obiceiuri sănătoase la locul de muncă.
  • DilEmma – cu Emma de la ZU – un podcast pentru suflet în care descoperim cum să ne gestionăm emoțiile, cum să facem pace cu psihicul nostru, dar și cum să avem relații sănătoase cu cei din jur.
  • Eu la puterea tu – cu Elwira și Mihai Petre – Un cuplu aflat în topul preferințelor românilor, care ne dezvăluie că puterea noastră stă în relația cu ceilalți. Un podcast în care cupluri de succes vor prezenta povestea lor, vom învăța cum să performăm în doi, dar și cum să ne gestionăm drumul spre victorie.
  • Istoria pe răzătoare – cu Emi Iavorenciuc – Pastile de câteva minute cu subiecte din istorie, contextuale cu întâmplări din ziua de azi sau pastile cu subiecte din istorie povestite pe limba tuturor.
  • BiblioTea – cu Tea Teodorescu – BiblioTea îți pregătește cea mai faină listă cu recomandari. În 5 minute afli totul despre cărțile pe care merită să le citești, dintr-o largă arie de genuri literare.

 

 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate