Live

ZU IS YOU

Zona De Confort cu Vlad Drăgulin: Care e cel mai curajos lucru pe care l-ai făcut?

Zona De Confort cu Vlad Drăgulin: Care e cel mai curajos lucru pe care l-ai făcut?

Dacă e ora 23:00, dacă tu ești tu, dacă ești pe ZU, dacă ai urechi de auzit și inimi de simțit, înseamnă că Zona de Confort poate să înceapă liniștită.


Noua discuție de la Zona de Confort e despre curaj.

Despre curajul de a fi diferit. Despre curajul de a spune ce simți. Despre curajul de a da acel telefon. Curajul de a avea acea discuție pe care tot o amâni.

Curajoși suntem toți, în fiecare zi. Curajul nu înseamnă să nu ai frici. Curajul înseamnă să poți acționa în ciuda fricii și a rușinii pe care o simți. Să iei atitudine în fața acestor sentimente. Curajul nu mai e doar despre eroi. Curajul e despre noi toți.

„Curajul nu mai e doar apanajul oamenilor despre care citim în cărți. Curajul îl manifestă fiecare dintre noi, în fiecare zi. Erou nu mai e doar cel care scoate sabia și omoară cât mai mulți inamici. Eroi suntem acum cu toții. Erou ești tu, măi publicule. Erou sunt și eu.”, a spus Vlad Drăgulin ON AIR la Zona de Confort.

Așadar, măi publicule, care e cel mai curajos lucru pe care l-ai făcut? Poți să răspunzi aici:




Ascultă poveștile celorlalți aici! 

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate