Live

ZU IS YOU

VIDEO| Primele detalii despre RadioAventura 2. Facem turul României cu Autorulota ZU

 VIDEO| Primele detalii despre RadioAventura 2. Facem turul României cu Autorulota ZU
RadioAventura 2 își deschide ușile Autorulotei ZU duminică, 19 iunie, la ora 18:00. Pune-ți centura și hai cu noi în cea mai tare aventură, între 19 iunie și 2 iulie 2022. 
 
10 orașe, 5 DJ-i ZU și DJ Popoviciu
 
Morning ZU dă strigarea pentru RadioAventura 2 și vești noi! Anul acesta îl luăm cu noi în Autorulota ZU pe cel care ne aduce #MuzicaAia în difuzoare: DJ Popoviciu. 
 
„E cea mai mare aventură pe care o face un radio din România. Două săptămâni mutăm radioul în Autorulota ZU. Anul acesta vine cu noutăți, cum ar fi aceea că îi luăm cu noi pe Vlad Drăgulin și  pe DJ Popoviciu.”, a transmis Mihai Morar la Morning ZU.  
 
Astfel că în RadioAventura 2 plecăm cu 5 DJ-i ZU, Morar, Buzdugan, Emma, Drăgulin și Tea, și DJ Popoviciu.
 
Noua regulă din RadioAventura 2
 
O aventură trebuie să fie palpitantă, așa că în fiecare zi, după matinal, Dj-ii Radio ZU vor primi un plic cu destinația următoarei zile. Și asta va fi surpriza fiecărei zile din călătorie. 
 
„Nu o să știm orașele dinainte, ceea ce îmi place. E ca în viață. Niciodată nu știi niciodată unde te duce. E cea mai bună idee.”, a spus Vlad Drăgulin la Morning ZU. 
 
Imnul neoficial pentru RadioAventura 2
 
Gata cu surprizele de la noi, acum anunțăm surpriza de la voi! Un ascultător ne-a trimis azi la Morning ZU imnul neoficial pentru RadioAventura 2. Ascultă-l aici!
 
Ready, steady, go! #RadioAventura2022 
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate