Live

ZU IS YOU

Video: Prima zi în Orașul Faptelor Bune 2021

Video: Prima zi în Orașul Faptelor Bune 2021
A început cea mai frumoasă săptămână de radio din 2021. În această perioadă complicată în care „acasă” a devenit centrul vieților noastre, Orașul Faptelor Bune a revenit la kilometrul 0 al Bucureștiului.

„Suntem un radio de nebuni și vrem să-i facem pe oameni mai buni!” 

Păstrând acest deziderat, cei 7 DJ Radio ZU au ales pentru prima dată în istorie să deschidă porțile Orașului Faptelor Bune într-o ediție specială organizată în săptămâna de dinaintea Paștelui.

Asemenea ediției de Crăciun, și acum, faptele bune se întâmplă într-un „oraș deasupra orașului”.

„Voi, Forza ZU, ne-ati arătat că nu doar de Crăciun se pot întâmpla minuni, ci oricând se adună împreună oameni buni. Voi sunteți motivul pentru care, de Paște, Iepurașul reînvie Orașul. De sâmbătă, 24 Aprilie, ne mutăm în Casa Radio ZU. Faptele bune sunt drumul către Înviere!”, declară Mihai Morar.

În câteva imagini, uite cum a fost prima zi în Orașul Faptelor Bune, ediția de Paște 2021!

PRIMELE POVEȘTI CU FINAL FERICIT! Ziua 1 în Orașul Faptelor Bune 2021
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate