Live

ZU IS YOU

#OFB2021: Primele ore în Casa Radio ZU, primele fapte bune

#OFB2021: Primele ore în Casa Radio ZU, primele fapte bune
A trecut mai puțin de o oră de când Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Răzvan Popescu, Raluca Benavides, Emma, Tea Teodorescu și Adi Mihăilă „The Hitman” au dat start magiei din #OrasulFaptelorBune.

Mână de la mână facem România mai bună! Asta ne-ați demonstrat în fiecare an, în prag de Crăciun, atunci când v-ați unit inimile și ați făcut fapte bune! Și ne arătați că păstrați tradiția și în săptămâna dinaintea Paștelui. 

La câteva minute după intrarea oficială în Casă, cei 7 DJ au preluat cazurile înscrise pe platforma online.
„Orașul construit deasupra orașului" a „cazat” povestea Danei, o mămică a 4 copilași pe care îi crește singură. Din păcate, soțul a decedat în urma unei boli necruțătoare, iar Dana este și mamă și tată pentru micuții ei. Bunica i-a alungat din casă, iar din cauza pandemiei, Dana nu are un loc de muncă. În prezent, locuiesc în chirie, iar singurul venit al familiei este ajutorul social. 

Dana, oamenii din #OrasulFaptelorBune este alături de tine! Paște fericit, Dana! 

Poți faci donații pentru Dana și copilașii ei în acest cont:

RO19 INGB 0000 9999 1130 3688, titular Gavrila Viorel Jesus. 


Povestea Danei: „Am patru minunați îngerași pe care îi cresc singură”
 


Liliana Margareta ne-a scris pentru că are nevoie disperată de un job. Visul ei poate fi transformat foarte ușor în realitate. 
 
Povestea Margaretei: „Am nevoie disperată de un job, orice job!”



A treia poveste din Orașul Faptelor Bune o aduce Diana, o tânără mămică a unui băiețel cu chip luminos și păr blond. La doar 1 an și 3 luni, Achim duce o adevărată luptă cu viața. Micuțul este diagnosticat cu hidrocefalie, leucomalacie multichistică, epilepsie, cecitate bilaterală. Toate aceste diagnostice dau retard psihomotor sever.

„Îngeri” din Orașul Faptelor Bune, haideți să „setăm ceasul” pentru Achim! Dăm start donațiilor!

Donații pentru Achim se pot face în contul:

IBAN: RO82 RZBR 0000 0600 2186 7373
Valuta: Lei
Nume banca: Raiffeisen Bank
Cod swift: RZBRROBU
 

Povestea Luizei: „Sunt mama lui Achim, un băiețel de 1 an și 3 luni”



Și când se lasă seara peste București, Adi Mihăilă „The Hitman”, Raluca Benavides și Tea Teodorescu te salută de la microfoane, în direct din „orașul de deasupra orașului”!
Cei 3 DJ-i ZU fac o retrospectivă a primei zile din Orașul Faptelor Bune și împărtășesc gândurile și sentimentele care i-au încercat încă din primele ore petrecute în Casa Radio ZU. Vă multZUmim, oameni din Omenia! De Paște, Iepurașul reînvie Orașul!

BEST OF OFB cu Adi Mihăilă, Raluca Benavides și Tea Teodorescu - Ziua 1


Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate