Live

ZU IS YOU

#OFB2021: De Florii, avalanșă de donații pentru Florin

#OFB2021: De Florii, avalanșă de donații pentru Florin
35.000 de euro în doar câteva ore. Datorită vouă, Florin va putea să meargă din nou!

Povestea lui Florin a ajuns chiar de Florii în Orașul Faptelor Bune. Florin Mureșan e multiplu campion mondial la karate. E maestru emerit al sportului, decorat și de Casa Regală a României.
Din păcate, în vara lui 2020, o săritură în piscină l-a lăsat paralizat de la gât în jos. 

Atâta timp cât viața mă lasă să deschid gura ca să mă agăț cu dinții de ea, mă ridic în patru labe, din patru labe promit că mă ridic în genunchi, din genunchi promit că mă ridic în picioare!” Asta-i crezul lui Florin. Acestea sunt cuvintele pe care le-a rostit la câteva minute după ce s-a trezit din operație.
 
În Orașul Faptelor Bune, de Florii, ne-am unit pentru Florin. Am luptat împreună pentru campionul nostru și am reușit.

Datorită vouă, Îngeri din Orașul Faptelor Bune, Florin va putea să meargă din nou! Ați strâns peste 35.000 de euro în Duminica Floriilor. Vă multZUmim!

Florin, îți mulțumim pentru lecție! Puterea, voința, bucuria, iubirea și vorbele tale ne vor rămâne tatuate pe suflet toată viața! Forza Florin!

 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate