Live

ZU IS YOU

VIDEO: Misha Miller a venit pentru prima oară la ZU. Artista și-a făcut antrenamentul pentru Forza ZU 2023

VIDEO: Misha Miller a venit pentru prima oară la ZU. Artista și-a făcut antrenamentul pentru Forza ZU 2023

Misha Miller a venit pentru prima dată în studioul ZU unde a făcut celebrul antrenament pentru #ForzaZU2023. Pe 9 septembrie, artista va urca pe scena celui mai mai mare festival al hiturilor românești - Forza ZU.

 
Vocea ei se aude în imnul ForzaZU2023 („Inima mea a rămas/ A rămas la tine”), așa că tocmai ea nu avea cum să lipsească de la marele eveniment din această toamnă. Misha Miller va urca pentru prima oară pe scena Forza ZU. Artista a mărturisit în #MatinalulDeVară că emoțiile sunt mari, pentru că este prima oară când va cânta în fața unui public atât de numeros.
 
Ca orice artist care va cânta la Forza ZU, Misha a fost provocată de Popescu și Cuza la un joc: să asculte 5 piese difuzate invers (de la coadă la cap) și să identifice artistul și denumirea piesei. La final, Misha a transmis un mesaj fanilor ei care vor veni să o asculte sâmbătă, în Piața Sfatului din Brașov:
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate