Live

ZU IS YOU

VIDEO: Cabron și-a făcut antrenamentul pentru Forza ZU 2023 la #MatinalulDeVară cu Popescu și Cuza

VIDEO: Cabron și-a făcut antrenamentul pentru Forza ZU 2023 la #MatinalulDeVară cu Popescu și Cuza

Cu 4 zile înainte de a urca pe scena celui mai mare festival al hiturilor românești, Cabron a venit la #MatinalulDeVară cu Popescu și Cuza, unde a bifat antrenamentul pentru #ForzaZU2023.

 
Sâmbătă, pe 9 septembrie, ești așteptat în Piața Sfatului din Brașov să îl asculți LIVE pe Cabron la cel mai tare concert al începutului de toamnă: FORZA ZU 2023.
 
Cabron a cunoscut fenomenul Forza ZU la Iași, unde a cântat în fața a 110.000 de oameni. Artistul a povestit în matinal despre emoția extraordinară pe care a simțit-o atunci când a cântat în fața unui public atât de numeros: „îmi venea să mai cânt o dată”. În doar câteva zile, Cabron va retrăi această emoție alături de fanii din întreaga Românie, la #ForzaZU2023.
 
Înainte de marele eveniment, artistul și-a făcut antrenamentul cu Popescu și Cuza în matinal. Cei doi DJ-i l-au provocat la un joc: să ghicească 5 piese, rând pe rând, în timp ce sunt difuzate toate, simultan. Cum s-a descurcat Cabron? Află AICI.
 

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate