Live

ZU IS YOU

VIDEO | Delia și mama ei au făcut mare show la #MareaUnireZU

VIDEO | Delia și mama ei au făcut mare show la #MareaUnireZU
1 Decembrie e despre muzica românească!
 
Delia și mama ei, Gina Matache, ne-au adus mai aproape de muzica aia care nu piere niciodată. Cele două artiste ne-au bucurat cu un colaj de muzică lăutărească: „Spune, spune, moș bătrân”, de la Nelu Ploieșteanu; „C-o damigeană ș-un pahar”, de la Gabi Luncă; „Sanie cu zurgălăi” , de la Maria Lătărețu. Artistele au fost acompaniate de un taraf și de voie bună. 
 
Mai mult de atât, Delia ne-a cântat și încântat cu o „Doină la flaut”. E pură emoție când asculți un artist fresh cântând la unul dintre cele mai vechi instrumente muzicale! Pregătește-ți paharul! Delia și mama ei se ocupă să-ți toarne în el numai muzică și dans! 
 
Delia și mama ei, Gina Matache - Colaj muzică de petrecere #MareaUnireZU2021


Stai cu ochii și cu urechile pe Radio ZU (On Air, Visual Radio, Instagram, Facebook, YouTube, TikTok) și pe ZU TV. Carla's Dreams, The Motans, DJ Project și Adela Popescu, Loredana Groza, Ioana Ignat, Damian & Brothers și Theo Rose, Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor au cântat la Marea Unire ZU 2021!
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate