Live

ZU IS YOU

VIDEO | Andra a cântat un colaj de muzică populară la #MareaUnireZU

 VIDEO | Andra a cântat un colaj de muzică populară la #MareaUnireZU
De Ziua României am unit artiștii români la cel mai fain show Radio ZU! 
 
Andra e unul dintre artiștii care au făcut iureș la #MareaUnireZU2021. Artista ne-a bucurat cu un colaj de muzică de petrecere și un cover special pentru piesa „Love Nwantiti”. Vocea Andrei ne-a făcut pielea de găină și inima mândră de România.  
 
„Cătănie”, „Plăieșii”, „E sărbătoare și răsună muzica”  sunt piesele de petrecere care ne-au bucurat și ne-au unit în dans! Azi e ziua în care muzica, mâncarea și veselia românească e la ZU acasă! Apasă play și dansează cât vrei! 
 
Andra - Cătănie / La omul care mi-i drag / E sărbătoare și răsună muzica
 

Andra ne-a prgătit și un cover în română pentru hitul „Love Nwantiti”. Cover-ul a fost cântat în PREMIERĂ la Marea Unire ZU 2021. Dă-i play și hai să petreci cu noi la cel mai fain show de 1 Decembrie! 

Andra - Love Nwantiti (Cover română)

 
Stai cu ochii și cu urechile pe Radio ZU (On Air, Visual Radio, Instagram, Facebook, YouTube, TikTok) și pe ZU TV. Carla's Dreams, The Motans, DJ Project și Adela Popescu, Loredana Groza, Ioana Ignat, Damian & Brothers și Theo Rose, Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor au cântat la Marea Unire ZU 2021! 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate