Live

ZU IS YOU

VIDEO: Test de compatibilitate cu Mario Fresh și Alexia Eram la #MatinalulDeVară

VIDEO: Test de compatibilitate cu Mario Fresh și Alexia Eram la #MatinalulDeVară

Mario Fresh a venit la #MatinalulDeVară, unde Popescu și Cuza au avut grijă să îl pregătească pentru ziua de 9 septembrie, când va cânta pe scena celui mai mare festival al hiturilor românești - Forza ZU. 

 
Încă puțin și vei putea cânta și dansa împreună cu Mario Fresh la Forza ZU. Pe nouă a noua, e necesar să fii în Piața Sfatului din Brașov pentru o întâlnire cu cei mai tari artiști din România, printre care și Mario Fresh. Așa cum știi deja, artiștii care vor urca pe scena Forza ZU își fac „antrenamentul” în #MatinalulDeVară cu întrebări, jocuri și provocări din partea simpaticilor Popescu și Cuza. 
 
Astăzi, Mario a fost provocat să facă un test de compatibilitate cu prietena lui Alexia, prin telefon, în direct. Regula jocului e următoarea: Popescu Și Cuza aleg 5 cuvinte în lipsa invitatului, iar Alexia va răspunde cu alte 5 cuvinte, pe care le asociază cu cele propuse de DJ-i. Mai departe, Mario va face și el același test. Cât de bine s-au potrivit cuvintele celor doi și ce procent de compatibilitate au? Poți afla din clipul de mai jos. 
 
 


Mai mult de atât, Mario ne-a spus că nu are preferințe pentru backstage la #ForzaZU2023 și că nu este o persoană pretențioasă. 
 
Mario Fresh te așteaptă la Forza ZU 2023, pe 9 septembrie la Brașov. La ora 15:00 începem cu un warm-up, cu Muzica Aia feat. DJ Popoviciu & DJ Razz, iar la ora 16:00 dăm startul celui mai mare festival al hiturilor românești. Vezi AICI lista completă a artiștilor care vin la Forza ZU 2023. 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate