Live

ZU IS YOU

DJ Project și Adela Popescu au transformat studioul ZU în scenă retro | #MareaUnireZU

DJ Project și Adela Popescu au transformat studioul ZU în scenă retro | #MareaUnireZU
Pentru nostalgia nopților de ieri, DJ Project și Adela Popescu au făcut un show de zile mari la Marea Unire ZU 2021!

De 1 Decembrie am transformat studioul ZU în scena pe care artiștii din România vin să cânte live cele mai tari piese. DJ Project și Adela Popescu ne-au bucurat cu hiturile acelea care ne fac să dansăm până-n zori: „Bun rămas”, „Nu”, „Hotel”, „Privirea ta”.

Muzica românească răsună în toată țara, de dimineață până seara, la Marea Unire ZU! Deschide radioul și strigă cu noi: „Ce unește ZU, nu dezbină nimeni!”

DJ Project & Adela Popescu - NU / Privirea ta / Bun rămas / Mi-e dor de noi


Stai cu ochii și cu urechile pe Radio ZU (On Air, Visual Radio, Instagram, Facebook, YouTube, TikTok) și pe ZU TV. Carla's Dreams, The Motans, DJ Project și Adela Popescu, Loredana Groza, Ioana Ignat, Damian & Brothers și Theo Rose, Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor au cântat la Marea Unire ZU 2021!
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate