Live

ZU IS YOU

Urmărește „Revelionul Relaxării”! Aici ai imagini de la cea mai tare petrecere cu #MuzicaAia

Urmărește „Revelionul Relaxării”! Aici ai imagini de la cea mai tare petrecere cu #MuzicaAia
„Revelionul Relaxării” este petrecerea pe care am dat-o în direct la ZU în noaptea în care România a ieșit din starea de urgență provocată de Coronavirus. Buzdu, Morar și Emma au fost gazdele celui mai tare party cu #MuzicaAia dintre toate pe care le-am făcut până acum. Am început la 23:00 și am terminat la 1:45.

Peste 1 milion de oameni au urmărit transmisia live de pe radiozu.ro, Facebook, YouTube și Instagram. Așa știm că România va fi bine. Am simțit energia celor care au trăit starea de bine alături de noi. S-a văzut pe imagini. Forza ZU este Forza România! Și chiar dacă am ieșit din starea de urgență, este foarte important să ai în continuare grijă tine și ai tăi.

Te invităm să urmărești din nou toată distracția în clipul de mai jos! DJ Bogdan Popoviciu și DJ Razz au fiecare câte un mare like de la noi pentru mixurile cu „Muzica Aia”.


În orice stare ar fi România, radioul e starea de bine.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate