Live

ZU IS YOU

Radio ZU este cel mai ascultat post de radio comercial din București

Radio ZU este cel mai ascultat post de radio comercial din București
Wow ce vești bune! Conform celui mai nou studiu de audiență, realizat în perioada 6 ianuarie - 26 aprilie 2020, Radio ZU este cel mai ascultat post de radio comercial din București. Vă multZUmim că ne țineți pe primul loc încă din prima zi!

În capitală, la nivelul ascultătorilor cu vârste de peste 11 ani, Radio ZU rămâne alegerea numărul 1, cu o cotă de piață de 11,2%. Asta înseamnă o crește de 4% față de perioada similară a anului trecut. De asemenea, ZU înregistrează cel mai mare număr de ascultători unici. Mai exact, este vorba de 200100 bucureșteni care ne ascultă zi de zi.


În ceea ce privește publicul comercial din capitală, Radio ZU conduce clasamentul detașat cu o cotă de piață de 16%, înregistrând astfel o creștere semnificativă față de același val din 2019, respectiv +22%. Față de toamna 2019, Radio ZU reușește o performanță notabilă la nivelul pieței din București, înregistrând o creștere la nivelul market share-ului de +38%.

La nivel urban, pe publicul comercial cu vârste între 18 și 49 de ani, Radio ZU își apreciază cota de piață cu 8%. Crește numărul total de minute petrecute de români ascultând radioul. Astfel, ZU ajunge să dețină 13,9% din piață pe acest segment.

Mulțumim ascultătorilor că au întărit forța radioului, chiar și în pandemie. E minunat să simți că, deși țara a fost în carantină, românii nu au renunțat la a asculta zilnic radioul, chiar mai mult decât înainte. Datorită lor, pe publicul comercial din România, suntem radioul cu cea mai bună creștere în cifre absolute înregistrată în primele patru luni ale anului. Vă suntem recunoscători, a declarat Mihai Morar. Vă mulțumim că alegeți să fiți ZU în fiecare zi! Rămânești așa!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate