Live

ZU IS YOU

Un laptop în Găinești e mai important decât un Porsche în București. Povestea Marinei la #MorningZU

 Un laptop în Găinești e mai important decât un Porsche în București. Povestea Marinei la #MorningZU
În timp ce majoritatea oamenilor se întrec în branduri, haine scumpe și mașini de lux, există persoane care doar își permit să viseze la un lucru material.
Sunt acei oameni care nu îndrăznesc să ceară ceva anume, ci doar lucrează la visul lor fără a se plânge de minusurile pe care le oferă viața.

Așa începe și povestea Marinei, elevă în clasa a VIII-a în Găinești. 

Adolescenta este o elevă silitoare, cu rezultate foarte bune la învățătură și visează ca într-o zi să devină pedagog. 

Singurul lucru care o împiedică să participe la cursurile online organizate în perioada pandemiei de COVID-19 este lipsa unui laptop.
Fata folosește telefonul mamei pentru ține pasul cu colegii ei.

Povestea Marinei a fost spusă în direct la #MorningZU. Iar visul fetei a prins viață datorită unor ZUper ascultători care au dovedit încă o dată că împreună suntem Forza ZU.

Asta e dovada că Îngerii din Orașul Faptelor Bune nu au intrat în carantină:




PS: HEI! CITEȘTE ASTA!
Când România e în starea de urgență, radioul e starea de bine. Ascultă Radio ZU! DJ-ii noștri rămân pe frecvență și își mențin programul normal. Ei sunt „on” în fiecare zi la microfon. Îi poți asculta pe radiozu.ro/live, pe aplicația Radio ZU (disponibilă în AppStore și Google Play) și pe frecvența din orașul tău (vezi lista frecvențelor). Ai grijă de tine! Rămâi în starea de bine!
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate