Live

ZU IS YOU

Oradea redevine Orașul Faptelor Bune 2021

Oradea redevine Orașul Faptelor Bune 2021

Pentru a doua oară, Oradea devine Orașul Faptelor Bune.


Mihai Morar a făcut astăzi anunțul oficial. Orașul Faptelor Bune, ediția de iarnă 2021, își aprinde luminile pe 16 decembrie, în Piața Unirii din Oradea. Cea mai frumoasă campanie de radio revine, astfel, acolo unde și-a scris povestea și în 2019.


Anul acesta, în perioada 16 - 22 decembrie, Radio ZU, prin vocile celor 9 DJ-i care se vor muta pentru 7 zile și 7 nopți în casa de sticlă, plănuiește să unească din nou oamenii care au nevoie, cu oamenii care au de unde. Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Emma Ștefan, Tea Teodorescu, Adi Mihăilă „The Hitman”, Raluca Benavides, Răzvan Popescu, Cuza și Vlad Drăgulin sunt gata de fapte.
 
Suntem un radio de nebuni și vrem să-i facem pe oameni mai buni!
 
„De astăzi, 6 decembrie, mai sunt fix 10 zile până când începe #OrașulFaptelorBune, cea de-a doua ediție din 2021. Pe 16 decembrie mutăm Orașul Faptelor Bune, din nou, în casa de sticlă Radio ZU, din nou cu picioarele pe pământ.”, a declarat Mihai Morar, în direct, în Morning ZU.
 
Astfel, în perioada 16 - 22 decembrie, Radio ZU și Visit Oradea, cu sprijinul Primăriei Municipiului Oradea, construiesc orașul care trăiește prin dăruiește. Cei care au nevoie sau cei care cunosc pe cineva care are nevoie sunt invitați să înscrie poveștile pe platforma Orașul Faptelor Bune, de pe radiozu.ro
 
„Platforma este activă. Din acest moment poți înscrie o moftă, o poftă, un caz, o poveste pe radiozu.ro, la categoria Orașul Faptelor Bune. Din acest moment ai liber la înscris povești. Poate să fie povestea ta, poate să fie povestea unui cunoscut, poate să fie povestea unui necunoscut, pe cine vrei să ajutăm în maratonul acesta de 7 zile și 7 nopți.”, a completat Mihai Morar, în direct, pe Radio ZU.
 
România, mai crezi într-o minune ? Hai să facem împreună Orașul Faptelor Bune! 
 
Oamenii de bine care vor să susțină cauzele din Orașul Faptelor Bune vor putea face donații în cele două conturi bancare, unul de Lei și unul de Euro, puse la dispoziție de către Fundația Mereu Aproape. De asemenea, donații se vor putea face și în urna care va fi montată în fața Casei Radio ZU, în Piața Unirii din Oradea. Toate informațiile sunt disponibile în Regulamentul Campaniei publicat pe radiozu.ro/orasulfaptelorbune.
 
Ca în fiecare an, întreaga campanie va putea fi ascultată non-stop pe toate frecvențele Radio ZU și va putea fi urmărită video 24/24 pe site-ul www.radiozu.ro/live. Momentele cele mai importante vor fi transmise live pe contul de Facebook Radio ZU, dar și pe ZU TV. 

De asemenea, cele mai tari momente vor fi postate pe conturile oficiale de Instagram și Facebook ale Radio ZU.

Orașul Faptelor Bune 2021, eveniment susținut de Lidl și Ariston. 
Orașul Faptelor Bune este organizat în conformitate cu toate normele privind prevenirea și controlul transmiterii infecției SARS-COV-2 în contextul pandemiei de COVID-19. 
 
Casa Radio ZU din Orasul Faptelor Bune 2019, Oradea

 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate