Live

ZU IS YOU

Theo Rose și Rareș pe scena Forza ZU

Theo Rose și Rareș pe scena Forza ZU

Theo Rose și Rareș au urcat pentru prima oară pe scena celui mai mare festival al hiturilor românești - Forza ZU 2023.


Theo Rose ne-a oferit un moment emoționant astăzi, în Piața Sfatului din Brașov. „Să nu uităm să iubim hiturile românești de altădată”a transmis artista publicului din Piața Sfatului. Theo a cântat astăzi pe scena Forza ZU piese nemuritoare de la Mădălina Manole, Mălina Olinescu și Laura Stoica.

Rareș a urcat pe scenă și a cântat împreună cu Theo Rose piesa Sâmbătă seara”. Vrei să ne întâlnim sămbătă seara? Vino în Piața Sfatului din Brașov la cea mai mare sărbătoare a hiturilor românești sau urmărește-ne pe radiozu.ro/forzazu,  pe pagina de Facebook Radio ZU, pe contul de YouTube Radio ZU, pe paginile de Instagram și TikTok @radiozuoficial și pe ZU TV.
 


 

Galerie Foto

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate