Live

ZU IS YOU

Holograf pe scena Forza ZU

Holograf pe scena Forza ZU

Legendara trupă Holograf a cântat pe scena celui mai mare festival al hiturilor românești - Forza ZU. 


Trupa Holograf a făcut arc peste timp pe scena Forza ZU. Ne-am bucurat să ascultăm LIVE cântecele care au făcut trupa atât de iubită în România. Toate inimle ZU din Piața Sfatului au vibrat la unison pe melodii precum „Ți-am dat un inel” - piesă care răsună în difuzoare din 1992, „Ochii tăi”- lansată de băieți în 1988 și o altă baladă sensibilă, „Să nu-mi iei niciodată dragostea”. 

Mulțumim, Holograf, pentru că faceți parte din această sărbătoare mare cât inima ZU!



Dacă nu ești deja în Piața Sfatului, vino chiar acum să cânți și să dansezi alături de artiștii tăi preferați! Intrarea este liberă, în limita spațiului disponibil în Piața Sfatului. Dacă nu ai cum să iei parte la Forza ZU în Brașov, atunci poți urmări show-ul în direct la Radio ZU, pe radiozu.ro/forzazu, pe pagina de Facebook Radio ZU, pe contul de YouTube Radio ZU, pe paginile de Instagram și TikTok @radiozuoficial și pe ZU TV.

 

Galerie Foto

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate