Live

ZU IS YOU

The Motans și Irina Rimes, live la matinal. Începe Leapșa Forza ZU!

The Motans și Irina Rimes, live la matinal. Începe Leapșa Forza ZU!
PREMIERĂ și  START Leapșa Forza ZU 2019.

The Motans și Irina Rimes au venit cu „Poem”, în premieră, în Morning ZU. Cea mai nouă piesă lansată de ei continuă să fie pe primul loc în Trending. 
 
„Poem este o piesă pe care am scris-o cu mare drag. La filmări a fost o energie aparte, ne-am simțit foarte bine cu toții. Este al doilea featuring cu Irina și cred că a ieșit ceva tare frumos! Sper că publicul se va regăsi în mesajul acestei melodii și că aceasta va aduce zâmbete pe buzele multora”, a declarat artistul The Motans. 
 
Același ZUper mesaj îl trimite și Irina Rimes atunci când vine vorba despre „Poem”: „Îmi place să lucrez cu Denis. Îmi place să-i cânt versurile. Când am auzit piesa, am știut că voi cânta pe ea, am simțit de la început. Sper să vă placă și vouă cum ne plac și nouă atât piesa, cât și clipul video”, a declarat Irina Rimes.
 
Și, pentru ca povestea să fie completă, The Motans și Irina Rimes sunt artiștii care „apasă” START Leapșa Forza ZU 2019 pe care, în această dimineață, i-au predat-o lui Mark Stam. Ascultă-i cum cântă piesa „Nesimțit”. PLAY!
 

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate